Последни места за ДИРЕКТЕН чартър София - Тенерифе, Канарски острови през август:
150 € еднопосочен билет | 399 € двупосочен билет → Резервирай сега →

само директни полети

RyanAir

Ryanair Ltd. е ирландска low-cost авио компания. Управлението на компанията се намира на Летище Дъблин. Основните оперативни бази на авиокомпанията се намират на летищата в Дъблин и Лондон Станстед.

Ryanair използва 294 Boeing 737-800 самолета. Бързия растеж и разширяване на компанията се дължат на успеха на low-cost бизнес модела.
Ryanair твърди, че използва най-новите, най-природосъобразните и най-тихите самолети в Европа. Към април 2012 година, средната възраст на самолетите на компаинята е 3.9 години.

Ryanair има 50 бази в Европа. Въпреки, че компанята е ирландска и има значително присъствие в Ирландия, присъствието на Ryanair е значително и във Франция, Германия, Италия, Полша, Испания, Великобритания и други европейски държави. Великобритания е най-големият пазар за Ryanair, там се намира най-голямата база на компанията, в Лондон-Станстед. Ryanair има още 10 бази във Великобритания, като обслужва още 4 летища в страната, на които няма бази. Към 5 април 2012 година Ryanair лети до 165 летища, като планира да увеличи техния брой с още 2 в скоро време.

→ Кликнете тук, за да попълните формата за уеб чек-ин на Ryanair

Ryanair онлайн чекиране

Желаете да се чекирате през интернет за своя полет?
→ Кликнете тук, за да попълните формата за уеб чек-ин на Ryanair

RyanAir - Багаж

Ryanair - Чекиран багаж

Всеки пътник има право на максимум две чанти, всяка от които може да бъде с тегло до 15 кг. Пътниците заплащат такса за тези чанти. Ако бъде резервирана такса багаж по време на online резервацията, таксата за първата чанта с тегло до 15 кг е 15 паунда / 15 евро, а за втората - 35 паунда / 35 евро. Такса багаж може да бъде резервирана до 4 часа преди тръгване по телефона или до 40 минути преди полета на самото летище.

Ryanair - Ръчен багаж

Максимален размер на ръчния багаж: 55 cm x 40 cm x 20 cm. Максимално тегло - 10 кг.